Retourneren

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je na ontvangst van het artikelen toch niet helemaal tevreden bent of u bedacht heeft. Dit is geen enkel probleem!

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 5,75 als het een pakket betreft, 1,95 of 2,95 afhankelijk van het gewicht als het door de brievenbus past. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hipenfair.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

© 2017 - 2021 hipenfair.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel